Dacia Logan 2

De la lansarea primei versiuni de Dacia Logan in 2004 a trecut mult timp si era nevoie ca cei de la Dacia sa produca un nou model. Chiar daca Dacia Logan a fost restilizata in 2008, in linii mari a ramas aceeasi masina dar putin mai draguta. Acum asteptam noul model Dacia Logan 2.

Idea de a construi o masina ieftina si buna, i-a venit lui Louis Schweitzer in timpul unei vizite in Rusia unde a observat sa masinile Lada chiar daca era depasite tehnologic se vindea foarte bine. In comparatie cu masinile Renault care erau mult mai bune, dar si foarte scumpe comparabil cu Lada. El s-a gandit ca este imposibil ca evolutia tehnologica sa nu le permita sa construiasca o masina ieftina si buna pentru 6000 euro.

Au trecut 5 ani pana ca projectul lui Schweitzer sa vada linia de productie, rezultatul a fost lansarea Daciei Logan in 2004. Succesul acesteia a luat prin surpidere grupul francez. Mai ales ca s-a vandut foarte bine in Europa de Vest.

Acum Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Paris ca va avea loc la sfarsitul lui Septembrie Dacia Logan 2, model care v-a intra in productie in 2013. Suntem foarte multe necunoscute in legatura cu nou model, reprezentatii Dacia nu au oferit foarte multe detalii. Doar ca noul Logan va fi o masina diferita fata de prima generatie. Cel mai probabil v-a avea si un nou nume.

Poze spion cu Dacia Logan 2.