Scaunele auto pentru copii – siguranta unui sofat linisit

Deplasarea corecta cu autoturismul a familiilor ce au copii mici este asigurata de utilizarea unui scaun auto pentru copii. Aplasat si fixat pe bancheta din spate a autoturismului, acest tip de scaun ofera confort si siguranta copiilor de la cea mai frageda varsta. Realizate in maniera eleganta, din materiale lavabile si impermeabile, in culori vii, scaunele auto destinate copiilor permit un sofat linistit. Faptul ca poti sa te deplasezi cu masina avand copilul alaturi, in siguranta, este un aspect al vietii cotidiene.

Realizate in forme specifice: scoica, scaun sau cos, in functie de varsta, greutatea si inaltimea copilului, aceste accesorii genereaza confort pentru copil si pentru parinte. Un scaun bine ales, potrivit autoturismului pe care il conduceti, detine din constructie factori de siguranta pentru copil, astfel incat acesta se relaxeaza, doarme sau se joaca linistit si dvs. sofati fara grija.

Familiarizarea copilului cu acest accesoriu(scaune auto copii) nu este dificila. Chiar de la cateva luni, bebelusul poate fi obisnuit sa doarma in scaunul ce ulterior va fi montat in masina. Astfel copilul nu va fi nelinistit pe parcursul traseului parcurs cu masina, deoarece stie ca este in siguranta, va poate auzi vocea, va poate vedea si se poate juca in voie cu mici jucarii ce pot fi asezate in fata lui, pe un suport special conceput. Sistemele de siguranta, pernele de protectie pentru umeri, piept si cap atenueaza socurile in cazul unei franari bruste.

Atentia soferului nu este perturbata de grija pentru confortul, pozitia si siguranta celui mic, datorita scaunului auto pentru copii, evitandu-se astfel evenimente neplacute.