Ce cadouri facem de Craciun?

Foarte curând urmează să se facă simţită atmosfera Crăciunului. Orasul împodobit cu mii şi mii de beculeţe, mirosul de cozonac fierbinte, sau de brad şi scorţişoara, toate acele lucruri mărunte care fac din Crăciun o sărbătoare atât de frumoasă şi dragă nouă. Odată resimţite acestea, începem să ne decidem şi să ne răzgândim de zeci de ori până să stabilim ce să ascundem sub brad pentru cei dragi.

Ce îi cumperi iubitei/ iubitului?

De foarte multe ori cel mai potrivit cadou e ceva făcut de tine. În loc să pierzi vremea prin magazine, dă un search pe youtube şi tastează rapid : DIY(do it yourself) şi ai să găseşti zeci de lucruri pe care le poţi face într-un timp foarte scurt cu puţină îndemânare.cadouri-de-craciun

Dacă eşti prea ocupat cu job-ul nu e nicio problemă, sigur vei găsi sute de oferte în magazine. Problema e că totuşi, tu vrei să faci un cadou din suflet, şi nu vrei să cumperi „un lucru pe care îl cumpără toţi”. Aici intervine o mică decizie, şi anume, trebuie să te gândeşti la principala caracteristică a celui drag:

  • Nu mai poate după IT

Eşti cel mai norocos că te-ai gândit din timp! Foarte curând e ultimul weekend din luna Noiembrie când se organizează faimosul Black Friday. Fii pe fază, urmăreşte ofertele, şi vei putea să îi cumperi partenerului un telefon performant,o tabletă, sau de ce nu, noile produse lansate de google: ceasul, ochelarii, etc care odată conectaţi cu telefonul tău transformă orice altă experienţă de până acum în domeniul IT.

Partea bună e că vei şi economisi o sumă considerabilă de bani. Ca şi un pont, urmăreşte gadgeturile care au Android KitKat, e ultimul apărut pe piaţă. Şi ca bonus, caută şi mânuşile pentru a putea manevra orice cu android pe timpul rece, daca nu are aşa ceva, sigur se va bucura! Le găseşti în comerţ, sau prin flyerele firmelor cosmetice.

  • E o fire mai romantică

Ei bine, probabil acum crezi că va imposibil să găseşti ceva ce să îi placă. Dacă e o romantică sau romantic incurabil, ceva legat de voi doi sigur va face senzaţie!Caută o poză drăguţă, sau…insistă să vă faceţi poze până la Crăciun, şi cauă un magazin care se ocupă de imprimări photo. Nu vei putea crede câte lucruri poţi face cu o poză! De la magneţi de frigider cu mesaj funny, la căni şi puzzle-uri sau perne vei alege dintr-o groază de lucruri.

Dacă deja i-ai făcut un cadou în genul celui de mai sus, orientează-te spre altceva, cum ar fi : un parfum care ştii că îi place, o carte pe care vrea să o citească, sau fii atent când mergeţi prin magazine, şi când îi sclipesc ochii sigur îi place acel ceva… aşa că s-ar bucura să îl găsească sub brad!

Ce le luăm părinţilor?

Acum e şi mai dificil. De ce? E al nu ştiu câtelea Crăciun alături de cei dragi şi ştii din prima că va dura mult până să te decizi. Nu neapărat!

Părinţii în general nu aşteaptă surprise grandioase. Ei se bucură că vă strângeţi toţi, şi cinaţi împreună marcând încă ,,un Crăciun în familie”. Totuşi, ai putea să le pregăteşti un cadou deosebit : trimite-i într-o excursie! De Sărbători sigur au concediu câteva zile, caută o pensiune sau hotel undeva aproape, sau…chiar şi mai departe şi surprinde-I cu 2-3 zile de relaxare, sau poate ai noroc şi urmează vre-un concert sau eveniment important aproape.

Dacă dimpotrivă vrei să rămâneţi de sărbători acasă gândeşte-te la lucruri micuţe, dar de efect : un glob personalizat…că tot e Crăciunul, o agendă personalizată, o casetă de bijuterie…

Ce îi luăm celui mai bun prieten?

Dacă în privinţa celui mai bun prieten nu poţi să te decizi în privinţa cadoului ceva nu e în regulă!

Nu degaba îi spui ,,cel mai bun prieten” ci pentru că e una dintre persoanele pe care le cunoşti cel mai bine, aşa că trebuie să ştii ce cadou să îi faci! Şi ce e tot în avantajul tău… you can go crayz! Orice lucru nebunesc i-ai oferi, te va înţelege, pentru că aşa cum tu îl cunoşti cel mai bine e valabilă şi reciproca!

Un lucru foarte important pe care să îl ai mereu în minte, îndiferent cui te gândeşti să îi oferi un cadou : Nu te raporta la tine! Încearcă să alegi cadoul în funcţie de personalitatea persoanei căruia i-l oferi, şi nu ce ţi-ar plăcea ţie să primeşti.