Cluj Arena a fost inaugurata

Nou stadion din Cluj-Napoca, Cluj Arena a fost inaugurat ieri in prezenta premierul Emil Boc, a ministrului Turismului Elena Udrea, dar poate cei mai importanti au fost Florin Piersic, Iolanda Blas Soter si Gabriela Sabo.

Stadionul nu a costat foarte mult 35 milioane de euro plus TVA, asta avand in vedere ca pentru National Arena s-au cheltuit peste 200 de milioane de euro. Dar nici comparatie intre stadioane nu se poate face. Cel din Bucuresti este net superio, doar gazonul este momentan mai bun la Cluj.

Un lucru bun pentru  Cluj este ca pe stadion se pot desfasura si alte intreceri sportive decat fotbal. Stadionul este prevazut cu o pista de atletism, astfel se pot organiza concursuri internationale de atletism fara probleme.

Cluj Arena are o capacitate de aproximativ 30 de mii de locuri si a fost construita in parteneriat. Guvernul Romaniei a alocat 14 milioane de euro restul fondurilor au provenit de la Consiliul Judeten Cluj.

Sa speram ca vor fi cat mai multe concerte, meciuri de fotbal si concursuri de atletism, astfel incat investitia facuta sa aduca si beneficii.