Cum sa aduni cat mai multi fani Facebook

FacebookIn zilele noastre, o afarere fie ea online sau offline depinde de multe ori de promovare. Dintre toate metodele, fanii pe facebook sunt foarte importani. Folositi de diverse afaceri in mai multe scopuri, toate privind promovarea, fanii Facebook sunt foarte eficienti.

Cum sa aduni cat mai multi fani Facebook?

Cam aceasta este intrebare pe care si-o pune fiecare persoana care vrea sa porneasca o campanie de durata de promovare fie a unui produs, a unui restaurant, a unui site si asa mai departe. Metode de a aduce fani pe paginile diverse de Facebook sunt destul de multe insa nu toate se dovedesc a fi si eficiente din pacate.

Din acest motiv, poate ca ar trebui sa va intrebati mai intai urmatorul lucru: aveti nevoie de fani doar ca numar sau aveti nevoie de fani care sa interactioneze, sa produca un buzz important in social media, sa cumpere si sa creasca imaginea brandului?

Daca raspunsul sta in prima parte a intrebarii, atunci site-urile de like exchange sunt cele mai bune. Pe majoritatea din ele primiti inca de la inceput, credite pe care le puteti folosi pentru a castiga fani spre paginile voastre. Totusi, de cele mai multe ori, daca pagina nu are continut important si atractiv fanii vor fi si atat.

Revenim asadar la “square one” cum se spune. De obicei, majoritatea dintre voi aveti nevoie de fani care sa interactioneze cu pagina, fani care sa dea like pentru simpul fapt ca le place pagina si continutul ei. Pentru inceput, nu trebuie asadar decat sa postati continut de calitate si sa il distribuiti prietenilor.

Acestia vor da like si vor distribui la randul lor continutul. Adaugi zilnic continut de calitate, relevant pentru scopul paginii si ti-ai creat automat o retea care distribuie, da like, interactioneaza si converteste la momentul potrivit.