Simona Halep a semnat un contract de publicitate cu Dedeman

Simona Halep a semnat un contract de publicitate cu compania romaneasca Dedeman. Acesta legatura dintre tenismena si compania de bricolaj este una fireasca.

Care este legatura dintre Simona Halep si Dedeman?

dedeman logo

Pentru mine sunt doua “entitati” care au excelat in conditii vitrege. Simona a reusit sa ajung pe locul 3 in lumea tenisului feminin, venind dintr-o tara in care tenisul/sportul nu este sustinut (cum ar trebui). Compania fratilor Paval din Bacau, Dedeman a reusit sa ajunga numarul 1 pe piata magazinelor de bricolaj din Romania. Compania a crescut foarte mult in timpul crizei si a devenit una dintre cele mai importante companii romanesti cu mii de angajati.

Am fost de cateva ori in magazinele Dedeman. De fiecare data am intalnit oameni profesionisti, bine organizati si foarte amabili. Simona mi se pare simbolul perfect pentru aceasta companie.

Dupa cum zicea si intr-un articol anterior (Electrica posibil cumparator al …) sunt adeptul crearii de companii romanesti puternice.

Valoare contractului se estimeaza a fi de 500.000 de euro. O suma deloc mica pentru o companie romaneasca, dar o suma decenta pentru o tenismena de valoare Simonei.