Eroii Marvel-  de la benzi desenate la filme si chiar jocuri cu sloturi

Chiar daca in Romania, cartile cu benzi desenate nu au fost si nu sunt foarte populare, in America si in alte colturi din lume, copiii si chiar adultii, savureaza fiecare editie lansata pe piata. Sunt colectionari care au platit chiar si 1 milion de dolari pentru editii rare si vechi.

Cele mai populare serii de benzi desenate sunt Spider Man (Omul Paianjen), X-Men, Captain America, Thor, Hulk si Iron Man. Popularitatea acestora a facut ca eroii Marvel sa devine personaje in desene animate, si apoi chiar si in filme SF. Editura Marvel Comics a fost fondata in anii 1960 si a avut probabil, cel mai bun scriitor de carti cu benzi desenate, si anume Stan Lee. El este creatorul multor eroi indragiti de zeci sau chiar sute de milioane de fani.

In ultimii 10-15 ani, printre cele mai populare filme SF aparute pe piata au avut ca idee de baza eroii Marvel. Aproape fiecare film scos pe baza acestor benzi desenate a fost un mare succes. Va reamintesc doar seria Iron Man, fiecare film din aceasta serie avand incasari in cinematografe de peste 300 de milioane de dolari. Iar incasarile celor 3 filme din serie depasesc 1 miliard de dolari doar in cinematografe. Pe langa acestea, mai sunt si vanzarile de filme pe dvd, tricouri, breloguri, cani si multe alte tipuri de produse. Nu cred ca cineva se astepta ca eroii Marvel sa aiba un succes atat de mare.

Mai nou, chiar si cazinourile au jocuri Marvel ca sloturi. Acestea au avut nevoie de licenta pentru a crea astfel de jocuri. Un astfel de exemplu este Casino.com , care are o multime de jocuri Marvel de tipul slot. Pentru unii dintre noi, acesti eroi ne pot aduce si castiguri substantiale. Cu siguranta sunt persoane care sunt atrase de astfel de jocuri doar datorita eroilor din ele. 

Jocurile cu sloturi au fost tot timpul printre favoritele mele. Din pacate sunt tot mai putine jocuri din cele cu maneta, si se joaca tot mai mult pe internet in site-uri precum cel mentionat mai sus. Dar decat deloc e  bine si asa, in viata daca nu risti nu castigi! Nu poti astepta sa castigi la loto, daca nici macar nu pui un bilet.