Samsung Galaxy Note N7000 – un super smartphone la un pret bun

Samsung Galaxy Note N7000 este un smartphone care, inainte ca gama Galaxy S sa fie lansata, a facut deliciul fanilor. Cu un ecran de 5.3 inch si un procesor de 1,4 Ghz, Galaxy Note N7000 este la fel de puternic precum unele dintre laptop-urile din ziua de astazi. Astfel, era imposibil pentru coreeni de la Samsung sa dea gres cu acest model, mai ales ca el contine si alte cateva componente si functii care, per ansamblu, fac ca acest smartphone sa isi merite banii.

Oferte Samsung Galaxy Note N7000 Alb

Probabil singurul aspect mai slab al lui Samsung Galaxy Note N7000 e faptul ca vine cu un sistem de operare usor invechit, adica cu Android 2.3. Se poate scuza, oarecum, acest lucru, intrucat cele mai multe aplicatii ale momentului pentru OS Android sunt facute special pentru 2.3. In plus, in momentul lansarii telefonului, versiunea aceasta inca era cea actuala.

Display Super AMOLED cu 16 milioane de culori

Se poate spune, fara exagerare, ca smartphone-ul acesta este unul dintre primele modele cu adevarat performante, cu o diagonala de peste 5 inch. Galaxy Note N7000 are un display Super AMOLED capabil sa redea 16 milioane de culori, acoperit de un strat de Gorilla Glass.

Asa cum ziceam mai sus, acest smartphone are “sub capota” un procesor de 1,4 Ghz A9 dual core si pe deasupra, 1 Gb de memorie RAM. In compania sistemului de operare Android 2.3 Gingerbread, cele 2 caracteristici de mai sus fac ca aplicatiile sa se deschida/inchida foarte repede si de asemenea, fac ca telefonul sa nu se blocheze si nici sa nu consume atat de multe resurse. Ca dovada, bateria de 2500 mAh are o durata de viata in stand-by de pana la 960 de ore si de pana la 600 in regim de functionare normala.

Camera foto de 8 MP

Camera foto integrata este si ea, la randu-i, destul de puternica. Cu o rezolutie a senzorului de 8 MP si cu o dimensiune maxima a pozelor de 3264 x2448, se poate spune ca Samsung Galaxy Note N7000 este destul de… dotat. Pe deasupra, este capabil sa si filmeze, ce-i drept, la o rezolutie de 1920×1080, insa asta nu inseamna ca fisierele video sunt de proasta calitate. Din contra, chiar, dupa cum se poate observa in cadrul oricarui test.

Concluzii

Ca o concluzie, Samsung Galaxy Note 7000, desi are un pret piperat, poate oricand sa substistuie oricare dintre telefoanele de top la momentului, fiind si el unu dintre cele mai bune smartphone-uri din lume.

[tp_product id=”3203398″ feed=”561″]