Incarcator laptop consumabil

Ce fac companiile sa faca mai multi bani? Pai simplu, te obliga sa cumperi “consumabile” pentru produsele care le vand dar supriza, de cand incarcatoare la laptop-uri sunt consumabile? Am schimbat deja 3 incarcatoare la laptopul Toshiba Qosmio care il am. Asta chiar daca il am doar de 2 ani. Am avut o supriza cu bateria ¬†laptopului care tine doar o ora si jumate, asta chiar daca Toshiba este o renumita companie care produce baterii.

Dar sa revenim la problema cu incarcatoarele laptopului care sau stricat. La unul dintre ele s-a rupt langa mufa care intra in bateria laptopului, cablul a fost foarte prost. Iar celelalte doua s-au ars presupun, pentru ca au “refuzat” sa mai functioneze. Cat mai curand cred ca o sa avem si “consumabile” baterie laptop.

Asa ca daca aveti laptop sau vreti sa va cumparati un laptop trebuie sa considerati incarcatorul laptopului ca si un consumabil, oricum cand cumparati un incarcator trebuie sa cautati un incarcator laptop compatibil, pentru ca incatoarele originale sunt mult mai scumpe. Sunt sigur ca nu toti ati pati ca si mine dar sincer pe mine m-a disperat. Stiu ca  in acest post a fost foarte subiectiv. Dar sper sa nu aveti probleme cu incarcatorul laptopului ca si mine.