Prima loteria a bonurilor fiscale

De curand a avut loc prima extragere a loteriei bonurilor fiscale. Sincer am asteptat-o cu mare interes, si cred ca este un lucru bun. Oamenii o sa ceara sau o sa astepte bonul fiscal de orice magazin. Din pacate la aceasta extragere valoarea bonului asa fost prea mica. Din aceasta cauza si suma castigata va fi sub 100 de lei per bon castigator. Bineinteles pentru multi dintre noi suma este mica, dar sincer mai bine atat decat nimic. Sunt oameni care pun la loto in fiecare saptamana si nu castiga nici atat.

Sunt foarte curios cat va fi premiu per bon fiscal cand valoarea bonului castigator la fi mult mai mare. Cred ca putin dintre noi facem cumparaturi de 200-300 de lei zilnic, dar de 6 lei cu siguranta. De aceea astept cu nerabdare urmatoarele extrageri.

Nu sunt sigur daca are direct legatura cu extragerea bonurilor fiscale, citeam in Ziarul Financiar ca vanzarilor cumpaniilor care comercializeaza case de marcat au crescut cu pana la 80% in primul trimestru fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Sincer nu ma deranjeaza daca o companie ascunde o parte (mica) din vanzari pentru a ramane pe linia de plutire (sa nu dea faliment), dar sunt si multe companii care nu raporteaza o mare parte din venituri. Cred ca loteria bonurilor fiscale se adreseaza in special celor din a doua categorie.