Prin Pariurix.com ai cele mai mari bonusuri la pariuri sportive online

pariurix-traficantDacă te înscrii la casele de pariuri online prin linkurile pe care le găsești pe PariuriX.com, obții bonusuri mai mari decât cele primite dacă te înregistrezi direct pe platforma bookmakerului. Află mai multe de pe site. Vezi unde, ce și cum – sigur vei rămâne plăcut surprins!

Probabil că te întrebi cum este posibil așa ceva. M-am întrebat și eu. Până la urmă, este vorba despre o strategie de marketing a caselor de pariuri. Una chiar inspirată. Este în avantajul lor să colaboreze cu un site de autoritate în domeniu, așa cum e cel al Comunității Pariorilor din România. Nu m-am uitat, dar cred că au cel mai mare trafic dintre cele de profil.

Un fel de sindicat al pariorilor

După felul în care luptă pentru facilități pentru pariori, comunitatea pariorilor online din România se comportă ca un sindicat al pariorilor. Nu cred că exagerez când spun așa ceva. Îmi amintesc de materialele publicate în timpul „războiului” dintre „vinovații fără vină” care jucaseră la Bet365 și Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc.

Mă gândesc că nu e ușor pentru cei de la PariuriX să obțină un bonus de 100% din primul depozit atunci când agenția de pariuri online oferă doar 50% pe site-ul ei. E puțin probabil ca reprezentanții operatorului să îi tragă de mânecă pe cei ai pariorilor: „Vă rugăm, hai să dăm un bonus mai mare pentru vizitatorii voștri”.

Depui mai puțin, câștigi mai multpariurix_-_traficant

Și puterea de convingere nu funcționează doar în cazul unei case de pariuri. Ai intrat pe site? Din ce am observat eu, sunt cel puțin patru operatori importanți  de pe piața pariurilor din România pentru care există un link care, o dată accesat, îți aduce bonus de bun-venit special.

Rezultatele „negocierilor” sunt de-a dreptul spectaculoase. De exemplu, de la un bonus de 50% maxim 200 de lei s-a ajuns la un bonus de 100% maxim 350 de lei. În primul caz, ar trebui să depui 400 de lei pentru a primi extra 200 de lei. Prin linkul de pe site-ul Comunității Pariorilor din România, este suficient să depui 350 de lei, iar suma ți se dublează. E ceva să alimentezi contul cu 50 de lei mai puțin și să câștigi cu 150 de lei mai mult.

Monitorizează pagina cu agențiile de pariuri

Cum poți afla care sunt bonusurile exclusive? Este foarte simplu. Intră pe site și caută lista agențiilor care funcționează legal în România. În dreptul fiecărui operator, sunt două coloane. Pe una este trecut bonusul standard, iar pe cea de-a doua găsești bonusul primit prin PariuriX.com. Aceste oferte se schimbă periodic, deci te sfătuiesc să monitorizezi respectiva pagină.

Mai există și o a treia coloană, cea a popularității operatorilor. Site-ul este o sursă de încredere dacă vrei să te îți faci cont la o casă de pariuri online și nu știi încotro să te îndrepți.

Condițiile de rulaj sunt bătute în cuie

Revenind la bonusuri, acestea nu reprezentate neapărat de o sumă suplimentară cu care îți este alimentat contul după ce introduci codul de promoție furnizat de site-ul de pariuri. Poți beneficia și de un freebet. Dacă primul pariu plasat după ce te-ai înregistrat este pierzător, ți se rambursează miza.

Sub orice formă ai beneficia de aceste avantaje, trebuie să citești cu atenție secțiunea „Termeni și condiții”, de pe fiecare platformă în parte. Comunitatea pariorilor online din România nu a ajuns (deocamdată) în situația de a negocia și condițiile de rulaj.

Am văzut că există și alte promoții speciale pentru cei care au conturi deschise la agențiile online prin site-ul comunității. Premiile se acordă prin tragere la sorți, în zile cu semnificație de peste an, precum de Ziua Unirii, de Valentine’s Day, de Dragobete, de Mărțișor, de Ziua Femeii, de Paște, de 1Mai, de Haloween, de Ziua Națională, de Moș Nicolae sau de Crăciun. De ce să nu profiți?