Pret si specificatii Ipad Mini

iPad Mini

iPad Mini

iPad Mini este un device creat de cei de la Apple, pentru a intra intr-o arie de piata dominata de Google Nexus, dar avand o concurenta stransa cu Amazon Kindle Fire si Nook HD. iPad Mini a fost lansat pe 23 octombrie, la un eveniment la care acest device a venit ca o surpriza.

Exista doua modele de tableta: iPad Mini Wi-Fi si iPad Mini Wi-Fi + Cellular, ultimul avand, in plus, functia de gsm. Cu toate acestea, iPad Mini Wi-Fi + Cellular nu va fi lansat prea curand, data pronosticata fiind cea de 1 ianuarie. iPad Mini este disponibil in doua nuante de culori: unul care are negru in fata si ardeziu in spate, iar celalat alb in fata si argintiu in spate. Specificatiile tabletei iPad Mini, pentru ambele modele, sunt: ecran de tip LED de 7,9 inci, memoria de stocare este de 16 GB, 32 GB si 64 GB, procesorul este un ARM A5 de 1000 MHz, camera principala are 5 MP, iar cea secundara 1,2 MP, dispune de un GPS asistat, are un suport masiv de limbi. De asemeni, aplicatiile incorporate ale tabletei iPad Mini sunt aproximativ aceleasi ca la iPhone: Safari, Mail, Videos, Newsstand, iTunes, Appstore, FaceTime, Photos, Messages, Reminders, Clock, Maps, Music, Game Center, Calendar, Camera, Notes si Photo Booth.

Cu toate acestea, iPad Mini dispune de un ecran destul de impresionant, performanta este fluida si rapida, oferind o experienta unica din acest punct de vedere. Cei de la Apple au anuntat ca iPad Mini dispune de peste 275.000 de aplicatii downloadabile, ele lasandu-te sa faci cam tot ce iti trece prin cap, de la a desena grafic pana la jocuri pentru copii. Pretul unui iPad Mini de 16 GB este de aproximativ 1600 de lei, acesta fiind unul cam mare, avand in vedere ca un iPad 2 costa aproximativ 1850 de lei.

 Daca doriti o tableta relativ mica – iPad Mini are 7,9 inci – dar care, totusi, sa va indeplineasca toate dorintele, iPad Mini este alegerea pe care trebuie sa o faceti, cei de la Apple nedezamagind niciodata cu produsele lor.