Avantajele telefoanelor dual sim

Telefonele mobile sunt atat de prezente in viata de zi cu zi, incat nu ne-am putea imaginea viata  fara ele. Majoritatea dintre noi detinem un numar de telefon(SIM). Dar in special pentru oamenii de afaceri un sigur numar de telefon este greu de administra. Nu vrei ca numarul tau personal sa fie conscut de toti partenerii tai de afaceri. De aceea majoritatea oamenilor de afaceri au doua SIM-uri, implicit doua numere de telefon. Unul pentru afaceri si unul pentru prieteni si familie. Avand in vedere ca mai nou smartphone-urile sunt de dimensiuni tot mai mari, sunt mai greu de carat in buzunar.

O parte din oameni de afaceri prefera sa cumpere telefoane dual sim. In telefoanele dual sim se pot introduce doua sim-uri. Astfel nu trebuie sa isi mai faca griji,  pentru 2 telefoane doar pentru unul. Folosirea a doua sim-uri este buna si pentru separarea contactelor, nu vrei ca contactele de afaceri si cele personale sa se Nokia 6700 Clasicamestece.

Acestea nu sunt singurele avantaje, un telefon este mai ieftin decat doua. Doua numere de telefon va ofera si posibilitatea de a avea contracte la doua companii de telefonie diferite. De multe ori companiile ofera servici mai bune. Una poate oferi internet cu o viteza mai buna, dar nu ofera suficiente minute nationale. Iar la cealalta este invers. Avantajul este ca le puteti avea pe amandoua intr-un singur telefon.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele telefoanelor dual sim. De aceea daca detii doua telefoane, iti recomand sa iti usurezi viata. Nu trebuie sa ai grija a doua telefoane. Majoritatea producatorilor de telefoane fabrica si astfel de telefoane.

Mai jos ai o lista cu cateve telefoane dual sim:

  • Allview E2
  • Nokia 515
  • Nokia 200 Asha
  • HTC One Dual SIM