Cateva telefoane LG dual sim

LgCati dintre voi va mai amintiti de telefoanele mobile LG? Cu siguranta, toti. Nu aveti cum sa nu stiti modele LG viewty, Shine, Chocolate si asa mai departe. Mai mult ca sigur, un prieten/o prietena de-a dumneavoastra a avut un model de telefon LG. In urma cu cativa ani erau foarte raspandite. Astazi sunt parca inexistente intr-o lume in care abunda numai iPhone-uri si Galaxy-uri.

Ei bine, aflati ca sud-coreenii de la LG n-au murit si inca mai misca pe piata telefoanelor si, mai exact, a smartphone-urilor prin modelul Optimus. Ultima versiune, si anume Optimus L3 E405, este un LG cu dual sim, sistem de operare Android 2.3 Gingerbread, 384 MB memorie RAM, ecran de 3,2 inch, camera de 3,2 MP, Wi-Fi si are posibilitatea de a-i extinde memoria pana la 32 GB. Dezavantajul acestui model, fata de arhicunoscutele modele lansate de Apple si Samsung, este faptul ca nu are GPS incorporat, ci necesita un adaptor. Functie care se poate dovedi extraordinar de ulila in numeroase situatii.

Pretul acestui model incepe undeva la 520 RON. Destul de ieftin, asa-i? Este intr-adevar foarte ieftin, dar cat dai, atat primesti. Conform review-urilor de pe net ale utilizatorilor, este un telefon extrem de slab, ce ruleaza foarte greu pe un procesor lent, camera are o calitate redusa, la fel si display-ul si se pare ca nici bateria nu reprezinta un avantaj.

Daca doriti un LG dual sim care sa aiba doar functiile de baza, si anume SMS si apelare audio, va puteti achizitiona modelul LG A190, foarte ieftin. Acesta are un pret de pornire de doar 93 RON. Va imaginati ca nu o sa aveti parte de camera video, mp3 player sau alte facilitati de banii astia, dar isi face treaba foarte bine, iar bateria, cu siguranta, va fi de partea dumneavoastra.