Iphone 5

Apple iphone 5Recent, celebra companie americana Apple, fondata de Steve Wozniak si regretatul Steve Jobs, a lansat pe piata ultimul model al smartphone-ului lor, si anume Iphone 5. Lansarea acestui model a facut iarasi valva printre clientii fideli, acestia formand din nou celebrele cozi interminabile in fata magazinelor pentru a fi primii care intra in posesia acestuia.

Interesant este ca de fiecare data cand una dintre cele doua companii rivale pe piata “telefoanelor inteligente”, Samsung si Apple, lanseaza cate un model nou, internetul devine plin de experti, asa-zisi experti sau persoane obisnuite care isi expun parerea cu privire la respectivul produs si il compara cu ultimul model rival. Acest lucru se intampla si acum, existand numeroase comparatii intre Iphone 5 si Samsung Galaxy S3. Parerile sunt impartite aici. Sunt multi care considera produsul celor la Apple mai bun, dar sunt la fel de multi care considera Samsung-ul mai bun. Cert este ca nu exista un raspuns clar, depinde foarte mult pentru ce folositi respectivul telefon. Iphone-ul este mai bun in unele privinte, iar Samsung-ul in altele. Cred ca intelegeti ce vreau sa spun.

In ultimul timp, aceste Smartphone-uri au devenit accesibile aproape oricui si multi aleg sa-si achizitioneze unul, cu toate ca majoritatea acestora nu folosesc nici macar 10% din capacitatea acestuia. Faptul ca are un ecran mare, touchscreen si se numeste Iphone sau Galaxy reprezinta motive suficient de pertinente pentru care tinerii de rand din ziua de azi aleg sa isi achitioneze un astfel de device. Asta e moda, poate peste cativa ani, ne vom aminti cu nostalgie de smartphone-uri asa cum ne amintim razand de celebrul Nokia 3310, devenit chiar si subiect de gluma pe site-uri precum 9gag.com.