Telefoane dual sim Allview

AllviewOdata cu trecerea timpului, tehnologia evolueaza, iar lucrul acesta se vede cu ochiul liber. Apar si se imbunatatesc diverse dispozitive, gadget-uri menite sa ne faca viata mai usoara. Sau mai comoda. N-aveti cum sa nu le vedeti, suntem cu totii inconjurati de ele. Luati ca exemplu telefoanele mobile. De la un simplu dispozitiv care efectueaza si primeste apeluri audio si mesaje text, telefonul a devenit, astazi, un gadget „inteligent” care poate efectua apeluri video, are acces la internet, GPS si numeroase aplicatii care va pot ajuta sa va actualizati munca din mers. Va puteti face chiar prezentarile power point pe un astfel de telefon. Daca matematica va pune probleme la scoala sau facultate, exista o aplicatie care va poate calcula integralele, aratandu-va si pasii pe care trebuie sa-i urmati. Trebuie sa recunoasteti ca aceste facilitati sunt, uneori, extrem de utile.
Coreenii de la Samsung si americanii de la Apple sunt lideri pe aceasta piata a smartphone-urilor, insa nici romanii nostrii nu se lasa mai prejos si incearca sa tina pasul.

Compania romaneasca Allview de la Brasov a creat cateva telefoane mobile inteligente si tablete foarte bune la un pret extrem de avantajos. Daca detineti mai multe cartele telefonice sau abonamente va puteti achizitiona un allview dual sim pentru a nu fi nevoit sa carati dupa dumneavoastra mai mute telefoane care sa va incomodeze. Smartphone-urile romanesti folosesc sistemul de operare Android, considerat de foarte multe persoane cel mai bun OS pentru gadget-urile mobile.
Fie ca ne referim la tablete, fie la telefoane allview dual sim, compania Brasoveana este destul de promitatoare si ne asteptam si la alte produse demne de a inlocui (macar pe piata locala) bine cunoscutele Iphone 5 sau Samsung Galaxy S3. Din punctul meu de vedere este destul de putin probabil acest lucru, dar macar putem spera la niste gadget-uri bune si fiabile.