Telefoane dual sim pe Android

AndroidPiata smartphone-urilor s-a diversificat destul de mult in ultimii ani si ne ofera numeroase modele care mai de care mai performante. Daca la nivel de companii de “telefoane inteligente” lupta se da intre Samsung si Apple, la nivel de sisteme de operare, confruntarea este intre iOs si Android. Daca primul apare doar la Iphone-uri, al doilea sistem de operare este cel mai raspandit si cel mai utilizat. De asemenea, este considerat de foarte multi si cel mai bun, dar aici treaba este destul de subiectiva. In aceasta categorie a sistemelor de operare mai putem include si symbian-ul (insa, acesta nu mai exista) si Windows Mobile (care, spun unii, este in curs de ascensiune).

Un lucru bun al companiei coreene Samsung este ca acestia au creat mai multe modele de telefoane care sa se potriveasca mai multor categorii de persoane, spre deosebire de cei de la Apple care au scos doar modelul Iphone cu cele 6 variante. Daca aveti nevoie de un telefon ce accepta doua cartele simultan, puteti achiziona un Dual Sim cu Android de la Samsung destul de ieftin, iar raportul calitate pret este unul foarte bun. Tocmai datorita acestei varietati de telefoane mobile, coreeni sunt astazi lideri de piata, in detrimentul americanilor de la Apple. Un lucru pe care il putem mentiona este ca acestia din urma nu au dorit sa creeze pana acum un model de telefon care accepta doua cartele.

Daca doriti un telefon performant, Dual Sim cu android va puteti achizitiona chiar celebrul Samsung Galaxy S3. In caz ca nu stiati, acest telefon, laudat de toata lumea, accepta doua cartele.