Telefoanele Huawei pot fi si dual sim

Intr-o piata a telefoanelor mobile condusa autoritar de Samsung si Apple, ar fi cazul sa ne dam seama ca mai exista si alte companii care produc astfel de gadget-uri si sa incercam sa ne indreptam atentia si catre acestea. Astfel, putem echilibra putin balanta pietei si vom putea avea mai multa diversitate de smartphone-uri sau chiar tablete. Foarte probabil, celelalte companii au anumite idei foarte bune, dar nu isi permit sa le puna in practica datorita resurselor insuficiente. Nici nu ne putem imagina unde ar ajunge tehnologia daca toate firmele ar fi pe picior de egalitate si ar exista concurenta reala, nu doar intre 2-3 companii, ci intre toate, inclusiv Siemens, Nokia, Motorola, Sony-Ericsson sau chiar Huawei, care incep usor usor dar sigur sa creasca. Pe viitor ar trebui sa ne asteptam la rezultate destul de frumusele din partea acestora.

Pana atunci, daca doriti sa va cumparati un telefon Huawei dual sim sa stiti ca nu aruncati banii pe fereastra. Chinezii chiar promit si scot niste telefoane destul de bune. Nu intotdeauna este comod sa purtati dupa dumneavoastra doua telefoane si poate nu aveti bani de un Samsung Galaxy S3 sau pur si simplu nu vreti un telefon cu touch screen. In cazul acesta, este bine sa stiti ca aveti alternative.

Cel mai ieftin telefon de acest fel pe care il puteti gasi este Huawei G3512 Dual SIM. Acest model pleaca de la pretul de doar 120 RON. Exista si modele cu tastatura QWERTY la un pret de 250 RON. Daca doriti un Huawei cu dual sim si android, modelul U8520 este exact ce cautati. La un pret mai mic de 700 RON are toate facilitatile importante precum WI-FI, slot de card pana la 32 GB, RAM 256 MB, dar si GPS. Alternative la celebrele Galaxy si iPhone exista, trebuie doar sa le descoperiti.