Trilogia – 50 de umbre

Cand toata nebunia care s-a creat in jurul acestei carti in urma cu cativa ani, am citit doar cateva pagini din prima parte si am decis ca nu este pentru mine. De atunci am citit si am auzit atat de multe despre aceasta trilogie si desigur intre timp a aparut si un film. De la lansarea acestei carti am citit cateva carti cu tematica asemanatoare, iar intre timp am citit si aceasta trilogie (50 de umbre). Am fost suprins de cat de mult mi-a placut si cred ca principalul motiv este ca imi place foarte mult de acest personaj Christian. Mi-a placut si de Ana, care la inceput este un pic stangace si nervoasa, iar pe masura ce se maturizeaza atitudinea ei se schimba. Iar impresia pe care ti-o lasa cartea este ca devenit o persoana mult prea matura pentru varsta pe care o are (21 de ani) .cincizeci-de-umbre-intunecate-vol-2

Sunt multe lucruri care se repeta in film mai ales in partea de preludiu 🙂 si dupa. Dar cred ca cel mai mult m-au amuzat email-urile pe care le schimbau “eroii” acestei carti. O parte foarte interesant si ceva diferit fata de alte carti pentru mine a fost contractul lui Christian, care incerca sa o convinga pe Ana sa il semneze.

Cu sigura aceasta trilogie nu este placul tuturor, dar dupa cum am mentionat eu am fost placut surprins de o lectura placuta. Daca aveti copii mici (care stiu sa citeasca) prin casa as recomanda sa pastrati trilogia intr-un loc in care ei nu pot ajunge.

E. L. James nu este numele adevarat al autoarei carti, este doar un pseudonim. Erika Mitchell este numele adevarat al autoarei care a devenit un star peste noapte. Cateodata avem nevoie si de astfel pe povesti de succes pentru a ramane cu speranta ca putea avea si noi un astfel de noroc.