Ce este cazarea in regim hotelier

Regim Hotelier

De multe ori  mergeti in vacanta sau in calatorie de afaceri si vreti sa va simtiti ca acasa, cred ca in cazul acesta apartamente in regim hotelier sunt perfecte pentru dumneavostra.

Ce este cazare regim hotelier? Este un apartament dat in chirie pentru 1 sau mai multe nopti este exact ca si cum ati inchiria o camera la hotel. Adica platiti ca si la hotel pret  pentru fiecare noapte dar cu siguranta se pot face si intelegeri pentru o saptamana sau mai mult. Diferenta este ca o sa stati intr-un apartament sau o garsoniera. Dezavantajul este ca nu aveti room service sau alte lucruri pe care un hotel, le presupune. Dar  pe cealalta parte cred ca aveti mai multa intimitate intr-un apartament in regim hotelier.

Cei care va inchiriaza apartamentul in regim hotelier o sa va puna la dispozitie toate lucrurile pe care le aveti nevoie in apartament, ca: lenjerie, masa scaune, bucataria o sa fie utilata. Tot ce trebuie sa faceti este sa gatiti(daca vreti).

Probabil acest tip de cazare este cel mai dezvoltat in orasele mari ale Romaniei. Cazare in regim hotelier Bucuresti, este probabil cea mai dezvoltata piata de acest fel in Romania.