Top 10 insule tropicale

Sunt foarte multe insule tropicale, unde dintre ele pline de mister si romantis. Unele dintre aceste sunt destinatiile favorite ale tinerilor insuratei care se afla in luna de miere. Mai jos o sa va prezint un top cu cele mai frumoase insule din lume.

Top 10 insule tropicale:

 1. Fiji – este una dintre cele mai bune destinatii pentru cei care merg in luna de miere.

  Insulele fiji

  O mica insula din Fiji

 2. Insula Femeilor (Mexic) – acesta are unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, iar pentru cei mai curiosi, aici este cel mai mare muzeu sub apa care contine peste 460 de statui.
 3. Ko Phi Phi Don (Thailanda) – este un loc in care temperatura aproximativ constanta in tot timpul anului, de aceea este o destinatie turistica care poate fi vizitat aproape tot timpul.
 4. Insula Cangurului (Australia) – daca vreti pe langa plaje sa vedeti si fauna salbatica, va recomandam aceast insula cu placere, ea este jumatate parc protejat pentru ca turisti sa poata observa animalele salbatice.
 5. Insulele Cook – acestea au fost denumite dupa cel care le-a descoperit, James Cook
 6. Insula Mafia – localizate aproape de coasta Tanzaniei, un loc foarte bun pentru cei care prefera scufundarile datorita faunei subacvatice bogate.
 7. Seychelles – are printre cele mai frumoase plaje de din lume.
 8. Insula Robinson Crusoe – acesta a fost la baza celebrei carti Robinson Crusoe
 9. Tanna (Vanuatu) – este o insula plina de mister, care are si un vulcan activ in Muntele Yasur
 10. Bali – bine inteles ca nu aveau cum sa lipseasca insula Bali, care este printre cele mai frumoase din lume, un loc perfect pentru relaxare.

Sunt si altele la fel frumoase, dar acestea  prezentate in acest top pot fi vizitate cu usurinta de cei cu portoleful gros. Fiind unele dintre cele mai populare locuri de vancata(in special pentru bogati).