Turistii care lasa cel mai putin bacsis din Europa

Erati curiosi  sa stiti care sunt cei mai zgarciti cand vine vorba de a lasa bacsis in Europa cand calatoresc in strainate, cei de la TripAdvisor au facut un studiu rezultatele o sa fie foarte interesante(cel putin au fost pentru mine).

Primul loc este ocupat spanioli care 80% dintre ei nu lasa bacsis cand calatoresc intr-o alta tara. Acestia sunt urmati indeaproape de italieni 78% si de francezi cu 76%.  Foarte interesant daca ne gandim ca sunt tari dezvoltate. Tot in acest studiu se mai mentioneaza ca 57% britanici nu lasa bacsis.

Realizatorii studiului spun ca ar trebui sa ne informam inainte sa calatorim intr-o tara straina. Sunt tari in care daca nu lasi bacsis se considera ca sunt nepoliticosi si s-ar putea sa ceara socoteala de ce nu am lasat bacsis, dar de exemplu in Japonia este recomandat sa nu se lase bacsis.

Cand vine vorba de bacsis cel mai bine raspandit este in america, acolo chiar daca nu au fost foarte multumit de serviciile tale tot iti lasa bacsis, iar daca iti faci treaba si esti foarte prieteneos , in loc sa pleci acasa cu 200 de dolari pleci cu $400.

Si in final ca sa fiti va feriti de neplaceri se recomanda sa lasati un 10% bacsis.