Vacante in rate fara dobanda

August este perioada concediilor si implicit a vacantelor la mare, la munte sau in strainatate pentru cei norocosi, care au bani. Dar ce pot face cei care nu au bani acum pentru vacante?avion-decolare

Simplu, merg la o agentie de turism care accepta plata vacantelor in rate fara dobanda. Acestea de obicei au contracte cu anumite banci sau accepta carduri create special pentru asa ceva. Si puteti plecat in vacanta acum si platiti in rate in restul anului. Acesta este o practica folosita mai ales in strainatate, in tarile vestice. Unde veniturile sunt constante si exista o asigurare sociala mult mai buna. Trebuie sa aveti un venit constant, pentru a fi sigur ca puteti platii ratele la timp. Sunt suficiente persoane care isi permit astfel de vacante si la noi in Romania.

Tipul de vacanta pe care o puteti alege depinde de veniturile dumneavoastra. De exemplu daca aveti un salar de 1500 de lei si alegeti o vacanta care sa coste 1800 de lei (aproximativ 400 de euro). Puteti sa o platiti in 12 rate a cate 150 de lei. Daca nu aveti chirie sau alte rate de platit, atunci puteti pleca linistit in vacanta, pentru ca nu va afecteaza bugetul lunar foarte mult.

Pentru mai multe detalii despre vacantele in rate fara dobanda va recomand sa faceti o vizita la agentiile de turism care ofera astfel de servicii. Va recomand sa aveti grija cand alegeti o agentie de turism pentru ca apar ca ciupercile dupa ploaie, dar dispar la fel de repede. De aceea mergeti la o agentie de turism care stiti ca  este deschisa de cativa ani.