Igo pentru Android

AndroidDe-a lungul anilor tehnologia a avansat extraordinar de mult, mai ales in domeniul smartphone-urilor. In ziua de azi, un simplu telefon nu mai este atat de simplu. Aveti posibilitatea de a va conecta la internet mai usor ca niciodata, sa faceti poze si sa le trimiteti instant prietenilor, alaturi de alte fisiere. Comunicarea permanenta nu mai este deloc un impediment. Un telefon, astazi, se poate transforma extrem de usor intr-o camera foto, camera video, intr-un calculator, mp3 player, carnet de notite sau chiar GPS. Daca obisnuiti sa calatoriti este bine sa stiti ca orice telefon inteligent aparut recent are incorporata functia de GPS.

Daca vreti un soft bun de navigare, sfatul meu ar fi sa incercati igo pentru Android. Este considerata una dintre cele mai bune aplicatii de pe piata si cu siguranta veti fi multumiti de ea. Din nefericire, bateria unui smartphone nu rezista foarte mult, mai ales daca rulati permanent o aplicatie, astfel ca veti fi nevoit il alimentati mereu atunci cand folositi GPS-ul. Intotdeauna este bine sa aveti in masina un incarcator auto pentru telefon. Desi bateria se va consuma mult mai repede, avantajul este ca aveti intr-un singur device toate functiile si dispozitivele de care aveti nevoie.

Pe langa igo pentru android, alte softuri foarte bune pe care le puteti incerca ar mai fii Tomtom sau Navfree. Acestea sunt disponibile gratuit si nici nu aveti nevoie de acces la internet pentru a le putea folosi(asa cum se intampla la soft-urile ce folosesc Google Maps). Exista foarte multe topuri in care sunt incluse aceste aplicatii, insa nu putem spune cu exactitate care este mai bun. Cel mai bine este sa le incercati pe toate si sa vedeti care vi se potriveste.