Filme 2013: top 5 lansari planuite pentru anul urmator

Daca pana acum, anul 2012 s-a aratat a fi foarte bogat din punct de vedere al lansarilor cinematografice (cu nume ca “Dark Night Rises”, “The Hobbit”, “Bourne Legacy” lansate sau care urmeaza a fi lansate), la capitolul “filme 2013“, lucrurile stau la randu-le destul de bine. Poate ca 2013 nu va fi la fel de bogat in productii cinematografice¬† ca anul acesta, dar chiar si in conditiile acestea, o multime de nume bune urmeaza a fi lansate anul urmator:

5. Peter Pan – Acest film ii va reuni pe Ema Watson si Rupert Grint (cunoscuti deja din seria Harry Potter pentru personajele Hermione Granger, respectiv Ronald Weasley) intr-o productie dedicata copiilor. Desi initial, acest film se anunta a fi lansat in vara anului 2014, se pare ca echipa de productie a revenit asupra acestei decizii si a anuntat ca “Peter Pan” va fi lansat undeva in toamna anului viitor;

4. Man of Steel – va readuce povestea lui Superman la viata. De aceasta data, insa, nu va mai avea nimic de a face cu clasicele personaje Louis si Clark Kent ci va nuanta mai mult caracterul si drama de situatie in care Superman (sau Man Of Steel) va fi pus. Productia va fi lansata oficial pe 14 iunie 2013, sub semnatura lui Zack Snyder. Ca actori principali ii va avea pe Kevin Costner si Henry Cavill.

3. Iron Man 3 –¬†desi nu se stie cu exactitate cu ce anume va veni noul Iron Man 3, se stie data lansarii. Aceasta va fi pe 3 mai (in Romania). Filmul ii va avea ca protagonisti pe Robert Downey Jr,¬† Guy Pearce si Gwyneth Paltrow, iar in ceea ce priveste sinopsisul filmului, exista unele zvonuri care spun ca Iron Man (in personajul lui Tony Stark) va merge in China, pentru a il invinge pe diabolicul Mandarin;

2. Hunger Games: Cathing Fire – continuarea primului film va readuce personajul principal din primul film (sau mai bine zis, din cartea omonima), Katniss Everdeen fata in fata cu necesitatea de a participa la Quarter Quell. Inca nu se cunosc datele de lansare, insa echipa de productie a anuntat ca el va fi lansat cu siguranta in 2013.

1. The Host – Acest film va aparea in cinematografe pe 2013. Desi povestea e asemenatoare cu cea din Alien, lucrurile sunt un pic diferite: lui Melanie Stryder ii este injectata o solutie de natura extraterestra, din care curand, se va naste o creatura extraterestra care va avea drept scop distrugerea omenirii. Totusi, intre Melanie si Wanda (asa cum e denumita progenitura ei) se creeaza o prietenie destul de stransa, prietenie care va duce la incercarea de a salva lumea de alte creaturi venite pe Pamant precum Wanda.