Imprimantele si cartusele lor

Sunt 3 tipuri principale de imprimate:

  1. Imprimante cu Ace:  de obicei folosite de in departametele de contabilitate/facturare ale firmelor pentru a printa facturi, cartusele sunt foarte ieftine si se pot printa foarte multe pagini, dar de obicei imprimanta este mai scumpa.
  2. Imprimante inkjet(cu jet de cerneala) –  se folosesc cartuse cu cerneala, de obicei au un cartus pentru culoarea neagra si unul pentru celelalte culori, dar sunt si imprimante care folosesc cate un cartus pentru fiecare culoare. Pretul imprimatelor cu jet de cernala este de obicei mai mic, dar de multe ori se plateste foarte mult pe cartuse. Nu recomanda acest tip de imprimanta personalor care o folosesc doar o data pe luna, cartuse de cerneala se usca foarte usor si astfel trebuie sa cumparati altele.
  3. Imprimate laser – folosesc cartuse care sunt umplute cu toner, un praf foarte fin care se pune pe cilindru si se “arde” in pagina. Imprimantele laser sunt mai scumpe, la fel si tonerul, dar… exista niste avantaje, se pot printa multe pagini cu un toner si nu trebuie sa iti faci griji ca tonerul s-a uscat si trebuie sa cumperi altul.

Am avut toate 3 tipuri de imprimante metionate mai sus, cel mai multumit am fost de imprimanta laser, pentru ca am reusit sa reumplu cartusele de cateva ori pana cand a trebuit sa cumpar un cartus nou.

In cazul in care cautati cartuse imprimanta online atunci va recomanda sa va uitati si la aceste cartuse HP, in cazul in care aveti o imprimanta HP.

Cand cumparati o imprimanta trebuie sa va ganditi la costul care il implica si cartusele, sunt cazuri in care un castus nou costa aproape cat imprimanta sau mai mult.

Va recomand sa reumpleti cartusele si sa nu va cumparati tot timpul altele noi. Aici gasiti un site unde gasit mai multe informatii despre reumpleri cartuse.