Noi tendinte de machiaj, moda si tunsori in 2012

Afla care sunt noile tendinte in materie de machiaj 2012, moda 2012 si tunsori 2012!

Cate dintre voi femeile ati renunta la machiaj atunci cand vine vorba despre un eveniment special, o petrecere sau o intalnire? Sunt sigura ca foarte putine dintre voi, de aceea aveti grija de machiaj alegeti deoarece fiecare sezon are criteriile lui. Pentru un machiaj 2012 se merge pe culori neutre, naturalele, iar pentru punerea in evidenta a ochilor este indicat rimelul.

Insa, pentru machiajul buzelor se merge pe culori puternice de rosu pentru a avea totusi o pata de culoare pe fata avand in vedere ca nuante puternice de blush anul acesta nu mai sunt la moda.

Daca tot vorbeam de moda, pentru acest an in materie de moda aveti o gama larga de imbracaminte. Stilurile au fost fixate pentru fiecare varsta, gust si preferinta, iar paleta de culori este una puternica, cu culori indraznete de rosu, galben, verde, albastru, turcoaz, dar si roz prafuit.

Pentru coafuri 2012 se impune cu strictete folosirea redusa a produselor de hairstyling atat pentru femei cat si barbati. La femei se poarta buclele naturale si mari, impletiturile printre care coada de peste, iar in materie de tunsori barbati 2012 se poarta parul cat mai rebel si tunsorile atat medii cat si scurte.