Obtinerea permisului de conducere tot mai grea

Dupa cum ziceam intr-un articol anterior, obtinerea permisului auto este tot mai grea. Nu am mai condus o masina de cativa ani si am dorit sa mai iau cateva ore de condus. Din pacate este foarte complicat sa iei cateva ore de condus, dupa ce ai permisul de conducere. Trebuie sa iti aprobe scoala de soferi la care este inscris instructorul, dar nu le prea convine sa faci doar cateva ore. De aceea sunt sanse mari sa nu te accepte. Ca sa nu imi complic viata foarte mult, am vorbit direct cu instructorul auto(a fost semi legal, dar asta este). A fost acelasi instructor cu care am facut si scoala de soferi. Acesta mi-a spus cat de greu a devenit obtinerea permisului de conducere si ca s-au schimbat foarte multe de cand am dat eu(sa nu va ganditi ca sunt foarte batran, am sub 30 de ani). nissan leaf 2010

Era la ultima tura inainte de alte modificari importante. Imi spunea ca de la tura viitoare de elevi, trebuie sa le faca o planificarea exacta in ce data si la ce ora au ore de condus pe o luna inainte. Iar la finalul fiecare zile de condus, instructorul trebuie sa duca lista cu “prezenta” sa fie introdusa in sistem. Zicea ca acest sistem are limitari, care ii incurca foarte mult(imi pare rau dar nu mai tin minte exact care sunt acestea). Este aproape imposibil pentru o persoana sa isi faca programul pentru o luna inainte. Iar in cazul in care elevul nu poate veni la data si ora programata, acea ora trebuie recuperata. Dar cum o recuperezi daca tu ai deja planificarea cu orele pe o luna inainte?

De aceea va recomand sa va obtineti permisul auto cat mai repede. Cine stie ce idei le mai vin celor care fac aceste modificari. Daca vreti sa va pregati pentru examenul teoretic puteti face teste ca la politie pe chestionarepenet.ro .