Cateva motive pentru care romanii cumpara televizoare FullHD

Desi, in ultimul timp, nici 20% din ce se difuzeaza pe micile ecrane nu mai este de calitate sau bun gust, cu totii avem cel putinĀ un televizor in locuinta. Majoritatea emisiunilor de divertisment sunt circ ieftin si pline de personaje penibile, stirile sunt in mare masura despre jafuri sau crime, iar pe posturi de televiziune precum Kanal D, buletinul de stiri a fost transformat in CanCanTV. Talk-show-urile sunt toate politice, iar filmele difuzate sunt invechite si, in foarte mare masura, de proasta calitate.

full-led-lg-logo

In ciuda acestui fapt, televizoarele continua sa evolueze si sa se dezvolte in permanenta. De la clasicele si deja invechitele televizoare cu tub am ajuns, in ziua de azi, pana la televizoare cu LED sau chiar televizoare 3D. Intrebarea se pune in felul urmator: daca nu exista mai nimic bun de vazut la televizor, de ce isi cumpara oamenii televizoare performante? Un bun raspuns ar fi: pentru sport. Exista destule persoane pasionate de sport care doresc sa vada meciuri de fotbal, tenis, baschet etc. la calitate FullHD. Nici n-aveti idee cat de mult creste intensitatea unui meci atunci cand il priviti la o calitate superioara. Avantajul este ca aproape toate canalele de sport din Romania beneficiaza de transmisii HD la evenimentele importante.

Un alt raspuns foarte bun ar fi: pentru filme. Cu un home cinema decent va puteti bucura de propria voastra mini cinema si sa vizionati filme la o calitate inalta alaturi de familie si prieteni. Iar acum, cu noua tehnologie a televizoarelor 3D, personajele pot prinde viata si in propria locuinta, nu doar la cinema. Astfel de televizoare sunt amplasate in mai toate marile hypermarket-uri din tara precum: Metro, Selgros, Auchan sau Real si le puteti testa gratis chiar in incinta magazinului, langa raft.