Top 3 telefoane Samsung

Fara indoiala, Samsung este cea mai populara firma producatoare de smartphone-uri si de telefoane mobile. Dovada in acest sens sta statistica publicata lunile trecute, care arata clar ca Samsung a depasit Apple in cuantumul de dispozitive de telefonie mobila vandute, lucru care ii confera automat statutul de “cel mai popular brand de smartphone-uri”, asta pe langa multe altele avute in portofoliu.

Totusi, ce a determinat acest succes? Care sunt produsele care au facut deliciul fanilor?

Ei bine, daca ar fi sa facem un top 3 telefoane Samsung, el ar arata cam asa:

1. Samsung Galaxy S3 (smartphone despre care am mai scris AICI). In conditiile in care Samsung Galaxy S3 a fost vandut in 10 milioane de exemplare iar specialistii spun ca numarul acesta va fi dublat pana de Craciun, se poate spune ca acest smartphone a fost marea lovitura a celor de la Samsung. Avand caracteristici precum un procesor quadcore de 1,4 Ghz, o camera foto de 8 MP incorporata si un display de 5 inch capabil sa redea nu mai putin de 16 milioane de culori, acest produs a prins rapid un numar mare de fani, mai ales ca poate oricand sa inlocuiasca un mini-laptop.

2. Samsung Galaxy S Advance. A fost primul smartphone din seria Galaxy. Desi astazi nu mai este la fel de cumparat din motive evidente, la momentul lansarii caracteristicile sale tehnice au facut destul de laudate pe mai toate site-urile de profil: rula versiunea 2.3 de Android Gingerbread pe un procesor de 1,0 Ghz, avand la dispozitie 768 de mb de RAM si pana la 32 de Gb capacitate de stocare. Astazi, acest Galaxy S Advance se gaseste la un pret de 2 ori mai mic decat Galaxy S3, adica undeva in jurul sumei de 1300 de lei.

3. Samsung Wave S5380. Cum? Un telefon al carui pret nu depaseste 100 de euro este pozitionat in topul celor mai populare telefoane Samsung? DA! Acest model este creat special pentru piata de low-end, fiind special conceput pentru a avea un pret mic. Nu e nici macar telefon inteligent daca stam sa analizam componentele, insa ofera un meniu usor, o camera video de 3 MP buna (care si filmeaza) si in plus, in conditii normale de utilizare, durata de viata a bateriei incorporate depaseste 7 zile, factor superior tuturor celorlalte smartphone-uri de pe piata.