Cel mai putin explorat loc de pe Pamant

Pamantul este foarte mare si inca in ziua de azi sunt zone care nu au fost explorate in totalitate. Chiar daca datorita tehnologiei moderne am reusit sa face o harta exacta a planetei. Dar sunt inca zone care nu au explorate in intregime, ganditiva doar la padurea amazoniana.

Pentru cei care nu stiu, cel mai putin explorat loc de pe Pamant sunt junglele din Papua Noua Guinee. Acesta este unul dintre putinele locuri din lume, unde datorita junglei si padurii tropicale dese, este foarte greu pana si cu ajutorul tehnologiei moderne sa le exploram. Jungla nu a fost explorata in totalitate. Papua Noua Guinee are si unele dintre cele mai izolate sate din lume.

Papua Noua GuineeAceasta este una dintre cele mai putin explorate tari din lume atat geografic cat si cultural. Papua Noua Guinee a facut parte din Australia pana in anul 1975, cand si-a obtinut independenta. Sunt inca secrete de descoperit in aceasta tara. Papua Noua Guinee ca are o populatie de doar 7 milioane de locuitori, dar are o impresionanta colectie de peste 850 de limbi indigene.

In diferitele jungle si paduri tropicale din aceasta tara, se pot vedea o multitudine de pasari si animale, dar si plante care poate inca nu au fost descoperite. Cea mai mare parte dintre aceste specii sunt foarte asemanator genetic cu cele din Australia. De aceea se presupune ca Papua Noua Guinee a facut parte din continetul Australia.

De aceea aceasta tara este una dintre cele interesante si misterioase locuri din lume. Un loc iubit de exploratori, datorita faptului ca nu a fost explorata in totalitate.