Parfumurile exotice, o noua fita

Pe masura ce societatea romaneasca se schimba, apar tot felul de lucruri si obiceiuri noi. Mai nou am observat ca pe langa ceasuri, care au devenit un accesoriu obligatoriu atat pentru femei cat si pentru barbati, se cauta parfumuri tot mai diferite si in editii limitate. Tocmai pentru “stand out of the crowd” (suna mai bine in engleza 🙂 ) parfumurile nu mai sunt ceva exotic, cum era dupa anii ’90 cand se gaseau cu greu parfumuri produse de firme cu renume. Apoi au urmat anii  de dupa 2000 cand cu  greu faceai rost de parfumuri originale, erau foarte multe falsuri in piata. Dar odata cu intrarea firmelor mari (lanturi de supermarketuri, sau magazine de genul DM) in Romania, se gasesc tot mai usor parfumuri de calitate pentru toate gusturile.

Dar cum ziceam mai nou parfumurile trebuie sa fie si ele cat mai unice. Adica daca ma duc la birou si am o colega care are acelasi parfum ca si mine?, eu vreu sa fiu unica/originala. Cred ca astfel de fraze trec prin iasomiemintea multor femei din Romania, si cu siguranta sunt si barbati care gandesc la fel ( eu nu sunt unul dintre ei).

Este o fita sa ai un parfum cat mai scump si mai exotic. Iar cand zic exotic nu ma gandesc la un parfum fabricat in Papua Noua Guinee (sper ca am scris corect 😀 ) , ci la unul pe care nu il gasesti in doar cateva magazine din Romania. Sau si mai bine sa nu se gaseasca in Romania.

Eu va recomand sa folositi un parfum care va place cum miroase, nu conteaza cat de scump si exotic este. Mie personal imi place mult CK One, este un parfum ieftin si de o calitate destul de buna. Plus ca imi place foarte mult cum miroase. De obicei le gasesc mai ieftin pe internet, iar ultima data am gasit un pret foarte bun pe Olle Boutique.