Servicii de curatenie la bloc in loc celebra “femeie de serviciu”

Majoritatea blocurilor din Romania au “angajata” cate o femeie de serviciu care sa fac curatenie la intrare si in scara blocului.In multe cazuri femeile de serviciu isi faca treaba “asa si asa”, cu siguranta aveti vecini multumiti si nemultumiti de ea. O solutie la aceasta problema este o firma de curatenie profesionala, de cele mai multe ori femeia de serviciu nu are altceva la indemana decat o matura si un mop, dar o firma care ofera servicii de curatenie profesionale cu siguranta a investit si in aparatura mai performanta decat celebra matura si mop. Cu totii trebuie sa recunoastem ca din cand in cand scara de bloc trebuie curata mai bine, decat se poate face cu o matura si un mop.  aspirator

Cred ca singurul dezavantaj al firmei de curatenie este pretul. De exemplu la mine in scara am gasit un fluturas de la o firma de curatenie din Bucuresti, care ofera astfel de servicii. Idea este ca pretul este dublu, adica 20 de lei pe luna per apartament in loc de 10 lei pe luna per apartament, cat platim pentru femeia de servici. Sincer pe mine nu m-ar deranja sa platesc cei 10 lei in plus pe luna, dar rezulta o scara de bloc mai curata. Sunt de parere ca lucruri pe care le folosesti zilnic, nu trebuie neglijate. Pentru mine scara de bloc prin care trec zilnic este un astfel de lucru. Ca sa fac o parantez la aceste lucruri pe care le folosim zilnic, va recomand sa investiti intr-o saltea la pat cat mai buna, avand in vedere ca nu va petreceti mai mult timp in alt loc.

Dar sa revenim la oile noastre :), adica daca femeia de serviciu poate fi inlocuita cu o firma de curatenie profesioanal? Raspunsul meu este da, dar al vecinilor este ca: “fiecare leu conteaza”, in concluzie in cazul meu nu am reusit sa fac schimbarea, dar sper ca voi nu aveti vecini la fel de zgarciti. Sa speram ca se mai schimba si la noi mentalitatea si ca devenim constienti ca cu “10 lei nu se face primavara”.