Destinatii turistice populare din Romania

Romania este un intreg album de peisaje impresionante, de cladiri care iti taie respiratia, de oameni care te fac sa zambesti. In prezent, multi uita de adevarate valori de acasa, de ce pot gasi in tara, de ce obiective turistice are Romania de oferit.

Ei bine, Romania are la tot pasul ceva nou, cate un obiectiv turistic care impresioneaza, care ne marcheaza pe toti. In primul rand, nu poti spune ca le-ai vazut pe toate daca nu ai vazut Maramuresul. Una dintre cele mai faimoase destinatii de la noi din tara este Cimitirul de la Sapanta, acolo unde, localnicii talentati au facut ca moartea sa capete un nou inteles.

Deasemenea, printre cele mai populare locatii din Romania se afla si Castelul Bran, despre care s-a auzit in foarte multe colturi ale lumii. Tot in aceasta lista trebuie sa incadram si manastirile din Bucovina care linistesc si care ne dau senzatia ca intram intr-o alta lume prin picturile de o frumusete rara. Bucovina este o destinatie faimoasa si pentru ospitalitatea cu care este primit fiecare turist la hotelul la care se cazeaza, precum si pentru obiceiurile de iarna care inca se mai pastreaza.

O alta destinatie foarte cunoscuta din Romania este si Valea Prahovei, unde foarte multi turisti merg in cautarea statiunilor de ski care par a fi unele dintre cele mai frumoase si cele mai bine puse la punct. Si Sibiul este o destinatie foarte cunoscuta de cei din tara dar si din cei de peste hotare, acesta fiind cunoscut datorita muzeelor dar si datorita targurilor de Craciun.

Delta Dunarii este deasemenea o destinatie foarte populara atat pentru frumusetea naturii cat si pentru localitatea Sfantul Gheorghe, locul in care orice turist reuseste sa se deconecteze de realitate.

In concluzie, Romania are foarte multe destinatii de oferit, asadar, cand alegem locul pentru vacanta am putea lua in calcul chiar tara noastra!