Filme cu cai

Cai sunt printre cele mai apreciate animale domestice. Cai au tras sau inca trag greul in multe gospodarii in jurul lumii. Dragostea si admiratia oamenilor pentru aceste animale domestice au facut ca acestea sa joace roluri principale in multe filme.

Cateva filme cu cai frumoase:

Warhorse 20111. War Horse (2011) – a fost regizat de celebrum Steven Spielberg si are ca subiect dragostea dintre tanarul Albert Narracott (Jeremy Irvine) si calul sau Joey. Joey a fost vandut de tata lui Albert unui capitan de armata. Albert se inroleaza in armata cand atinge varsta legala cu un singur gand: sa il gaseasca pe Joey.

2. Hidalgo (2004) Р este unul dintre filmele mele preferate si va recomand sa il vizionati. Americanul Frank Hopkins(Viggo Mortense) este invitat de Sheikh-ul Riyadh (Omar Sharif) sa participe la o cursa de cai de 3000 de mile peste desertul Najd alaturi de calul sau Hidalgo. Acesta cursa este rezervata de obicei doar cailor de rasa arabi.

3. Flicka (2006) – este postea unui adolescente care se ataseaza foarte mult de un cal salbatic. Ea trebuie sa lupte pentru ea si frumosul cal sa raman impreuna.

4. Spirit: Stallion of the Cimarron este un film animat(desene animate) despre viata unui armasar in Vestul Salbatic care refuza sa fie imblanzit si viseaza sa fie liber, chiar si atunci cand se ataseaza de un tanar indian.

5. Dreamer (2005) – este un film cu cai inspirat dintr-o poveste reala.

Daca aveti si voi propuneri de filme cu cai care v-au impresionat va rog sa lasati un comentariu cu numele filmului si cand a fost lansat.